Вся радість життя вміщується в здоров’ї дитини На реалізації

Доданий
01.11.2021
Номер
7
Освіта

З ліцеї виникла нагальна потреба в створенні та оснащенні медичного кабінету, а також в впровадженні сучасного забезпечення, за допомогою якого медичний працівник навчального закладу зможе створювати комфортні умови для обслуговування учасників освітнього процесу.
Для цього потрібно провести ремонтні роботи в одному із приміщень ліцею, провести воду, прокласти каналізацію, поставити меблі

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Шевченко
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Станичненський старостинський округ
Адреса
Нововодолазький район, Станичне

Опис

Для кого цей проєкт?

Основна і найголовніша цільова група - діти. Тому, цей проєкт спрямований на учнів, які здійснюють навчання в Станичненському ліцеї. Другою цільовою групою є також вчителі, батьки, працівники навчального закладу.

Мета проєкту

Вирішення проблеми якості медичного обслуговування дітей у Станичненському ліцеї шляхом створення та оснащення медичного кабінету в закладі засобами та обладнанням за єдиними вимогами до упорядкування та удосконалення умов функціонування медичного кабінету

Проблема

Відсутність медичного кабінету в Станичненському ліцеї

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Цей проєкт має бути створений як інструмент покращення стану медичного обслуговування учнів Станичненського ліцею, через створення та облаштування медичного кабінету. В ході реалізації проєкту в закладі має бути оснащений медичний кабінет відповідно до Положення про медичний кабінет ліцею.
Найважливіше для батьків - здоров'я дитини. Більшу частину свого часу діти, тобто учні, проводять в школі. Щоб максимально убезпечити школярів від усіх ризиків, пов'язаних зі здоров'ям, під час знаходження в ліцеї, велику роль відіграє оснащення медичного кабінету. Якість медичного обслуговування учнів має вагоме значення в начальному закладі і великою мірою залежить від сучасного обладнання. На даний час, хотілося б суттєво змінити сферу медичного обслуговування учнів. Медичний працівник навчального закладу буде мати можливість не тільки покращення умов праці, але й також більш ефективного контролю за станом здоров'я учнів, надання систематичного медичного обслуговування школярів.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

В 2021/2022 навчальному році в Станичненському ліцеї навчається 100 учнів, працює 19 вчителів та 8 чоловік технічного персоналу. Відповідно медична сестра має надавати за необхідніістю домедичну та профілактичну допомогу щоденно більш ніж 127 учасникам освітнього процесу.
А вчасно та якісно надана домедична допомога запорука життя та здоров’я дітей та дорослих.
На жаль, до цього часу в Станичненському ліцеї був відсутній медичний кабінет. З оформленням на роботу медичного працівника виникає нагальна потреба в створенні та оснащенні медичного кабінету, а також в впровадженні сучасного забезпечення, за допомогою якого медичний працівник навчального закладу зможе створювати комфортні умови для обслуговування учасників освітнього процесу.
Для створення медичного кабінету потрібно провести ремонтні роботи в одному із приміщеннь ліцею, підвести воду, прокласти каналізацію.
Найважливіше для батьків - здоров'я дитини. Більшу частину свого часу діти, тобто учні, проводять в навчальному закладі. Щоб максимально убезпечити здобувачів освіти від усіх ризиків, пов'язаних зі здоров'ям, під час знаходження в ліцеї, велику роль відіграє оснащення медичного кабінету. Якість медичного обслуговування учнів має вагоме значення в начальному закладі і великою мірою залежить від сучасного обладнання. На даний час, хотілося б суттєво змінити сферу медичного обслуговування учнів. Медичний працівник навчального закладу буде мати можливість не тільки покращення умов праці, але й також більш ефективного контролю за станом здоров'я учнів, надання систематичного медичного обслуговування здобувачів освіти.
В облаштованому медичному кабінеті будуть створені сучасні умови для контролю за здоров'ям учнів навчального закладу та надання невідкладної допомоги шляхом оснащення медичного кабінету навчального закладу: кушетка медична(1шт), шафа скляна для медикаментів(1 шт), холодильник(1шт), ваги(1шт), ростомір(1 шт), ширма(1шт), шафа канцелярська(1шт), умивальник з укомплектуванням(1шт), стіл письмовий(1 шт), стілець(2 шт).
Бюджет проєкту 100 000 грн.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Зміна вартості послуг та товарів

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради