Сучасна музична апаратура для сільського клубу На реалізації

Доданий
10.11.2021
Номер
15
Культура та туризм

Сучасне музичне обладнання – це невід'ємна складова повсякденної роботи, репетицій, різноманітних заходів, концертів, тощо. Придбання музичного обладнання для КЗ «Слобожанський сільський клуб» дасть можливість проведення свят на території Слобожанського старостинського округу, для жителів громади та гостей.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Міщенко
Бюджет
137 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Слобожанський старостинський округ
Адреса
Нововодолазький район, Слобожанське

Опис

Для кого цей проєкт?

Сучасне музичне обладнання дасть змогу насолоджуватись чистим, професійним звуком всім мешканцям громади від малечі до людей поважного віку, адже заходи, які проходять цілий рік, розраховані на глядачів всіх поколінь.
Очікуваними результатами реалізації проекту є створення якісної системи надання послуг для змістовного дозвілля жителів, розширення їх кількості, забезпечення доступності до них всіх громадян громади, які зацікавлені в цих послугах. Реалізація проекту дозволить покращити якість роботи дитячих та всіх творчих колективів та проведення концертних виступів на високому рівні.

Мета проєкту

Cтворити оптимальні умови для розвитку творчих здібностей дітей, підлітків, дорослих. Сприяти покращенню добробуту членів громади через придбання музичного обладнання для КЗ «Слобожанський сільський клуб». Покращення матеріально-технічної бази закладу.

Проблема

Буде створено сучаний музично- естетичний простір для розвитку талановитих дітей та мешканців громади. Нове обладнання дозволять суттєво змінити якість заняття дітей та учасників колективів закладу у вокальному та хореографічному колективах та рівень виконання концертних програм. Проект отримає широкий резонанс серед громадськості, зросте попит на можливість брати участь у гуртках, конкурсах, фестивалях та в різних видах музичної діяльності, пропагувати музичну культуру та імідж громади, яке підтримує аматорське та професійне мистецтво. Все це дасть змогу: створити умови для творчого розвитку молодого покоління; зміцнити матеріально-технічну базу гуртків; збільшити контингент учасників гуртків.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Проект передбачає забезпечення технічних умов для організації занять, репетицій, проведення творчих заходів, концертних програм. Придбання музичного обладнання дозволе в подальшому розвивати вокальне та хореографічне мистецтво та залучити більше дітей до участі у заходах, які проводяться в громаді

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

Для якісної роботи КЗ «Сільський клуб с. Слобожанське» необхідно провести наступні кроки:
- Придбати спеціалізовану апаратуру, а саме:
• Активний звукопідсилювальний комплект LEADER;
• Мікшерний пульт SOUNDCRAFT SIGNATURE 12;
• Радіосистема DV AUDIO MGX-24H DUAL;
• Акустичний кабель LEADER PROMUSIC A101004-10m;
• Акустичний кабель LEADER PROMUSIC A101004-3m, 2x2,5мм2;
• Мікрофонний кабель LEADER PROMUSIC M455237-10m;
• Мікрофонний кабель LEADER PROMUSIC M455237-1,5m
- Доставити та встановити обладнання;
Прогнозований обсяг витрат 137000,00грн.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Збільшення вартості на музичні інструменти та обладнання, що закладена у бюджет.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради