Країна Дитинства На реалізації

Доданий
09.11.2021
Номер
14
Культура та туризм

Облаштування дитячого майданчика на території колишного дитячого садочку по вулиці Зелена. Реалізація проекту стане мрією, що справдилася для дітей та батьків з села Слобожанське.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Ліннік
Бюджет
63 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Слобожанський старостинський округ
Адреса
Нововодолазький район, Слобожанське

Опис

Для кого цей проєкт?

Проект розрахований на дітей та батьків села Слобожанське, а також мешканців та гостей.

Мета проєкту

Створення зони активного дозвілля для дітей та батьків.

Проблема

В селі Слобожанському нараховується більше ста дітей різного віку.Облаштований ігровий майданчик вже застарілий і знаходиться в центрі села. Тому батьки з малими дітьми, які проживають на віддалених вулицях не мають можливості відвідувати ігрову зону.
Навесні було повністю підготовлено місце для облаштування майданчика. Дана теріторія була розчищена від зарослів, кущів, сміття, зломаних гілок жителями села. На протязі літа також підтримувалась чистота території. Єдиною надією втілити бажане в реальність поки що є реалізація проекту "Дитячий майданчик "Країна Дитинства".
В разі нереалізації проекту діти села Слобожанське вкотре будуть позбавлені можливості активно та з користю проводити вільний час.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Облаштування дитячого майданчику стане першим кроком до появи повноцінної зони дозвілля дітей і підлітків. Згодом тут можуть з'явитися і футбольне міні-поле, адже колись на цій території був дитячий садочок, тут виросло дуже багато дітей. А поки що, встановлення ігрового комплексу дасть можливість багатьом дітям та їх батькам активно та позитивно проводити дозвілля.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

Вибір цього місця не випадковий. Адже з року ця територія служить дітям різного віку майданчиком для дозвілля, тут виросло багато поколінь. Але напревелику жаль садочок було зруйновано. Багато років територія була занедбаною. Та ми вирішили це виправити та спробувати дати можливість дітям проводити свій час весело та активно. Дуже часто тут можна побачити батьків із дітьми, які проводять час за спілкуванням. Але дітям звичайно потрібно проводити свій час більш активно, ніж просто за спілкуванням. Для того, щоб зробити дозвілля дітей не тільки цікавішим, а ще й корисним пропоную провести наступні кроки:
1. Підготовка площадки для облаштування дитячого майданчику (планування території, покіс трави, прибирання, тощо).
2. Закупити дитячий міні-майданчик, а саме дитячу двійну гойдалку, карусель, гірку, ЛАЗ.
3. Доставити, змонтувати та встановити обладнання.
Прогнозований обсяг витрат 63000,00 грн

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Збільшення вартості продукції.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради