А ми продовжуємо представлення проєктів-переможців

Бюджету участі Старовірівської сільської ради.

А ми продовжуємо представлення проєктів-переможців Бюджету участі Старовірівської сільської ради.
Проєкт-переможець у групі "малі проєкти" до 49 тис.грн. - "Дитячі мрії" (встановлення елементу дитячого вуличного ігрового обладнання в Старовірівському ДНЗ).
Проєкт-переможець у групі "великі проєкти" до 199 тис.грн -"Безпечний дитячий садок" (заміна паркану Старовірівського ДНЗ).
Автором цих двох переможних проєктів є Животкова Юлія Андріївна.
Вітаємо автора!
Це ще один доказ того, що лише спільними зусиллями ми можемо змінити життя громади.
А Ви бажаєте бути приналежним до змін громади???
З 01 грудня 2021 року розпочинається ГОЛОСУВАННЯ за ПРОЄКТИ «БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 2022». Голосування триватиме до 30 грудня 2021 року включно. Кожен мешканець громади може віддати свій голос за проєкти учасників, які представлені в рамках Бюджету участі.
Віддати свій голос за проєкти можуть громадяни, які зареєстровані або проживають на території Старовірівської громади та яким виповнилось 16 років. Функція голосування буде доступна з 01.12.2021 за посиланням https://starovirivskaotg.pb.org.ua/! Для цього Вам необхідно авторизуватись за допомогою BankID або електронної пошти (з одночасним надсиланням фото-копії сторінок паспорту або документів, що підтверджують свою приналежність до громади) або віддати свій голос безпосередньо у автора проєкту, заповнивши відповідну форму.
Долучайтеся!

Галерея