Творчі діти – гордість громади На реалізації

Доданий
26.10.2021
Номер
4
Культура та туризм

В рамках проекту планується закупити обладнання (швейні машини, машини для плетіння бісером, станки для випалюваня, контейнерів для творчості) для навчання та здобуття основних навичок роботи дітей Старовірівської ТГ на цих обладнаннях.

Автор проєкту
Аліна
Аліна Миргород
Бюджет
48 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Миколаївський старостинський округ
Адреса
Нововодолазький район, Миколаївка

Опис

Для кого цей проєкт?

Для дітей Старовірівської ТГ віком від 6 до 18 років.

Мета проєкту

Створення умов для творчого розвитку дітей; здобуття ними знань, вмінь та навичок у поєднанні різноманітних технік в процесі виконання виробів. Розвинути в дітей художній смак, творчу уяву, фантазію, виробити індивідуальний стиль роботи.

Проблема

Проект не тільки популяризуватиме традиції, але й активізує та згуртує дітей. На сьогоднішній день, мало хто з дітей вміє шити на швейній машині чи працювати зі станком для випалювання по дереву. Такі вміння будуть корисними та необхідними і в дорослому житті.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Закупити машинки, станки, контейнери для творчої роботи з дітьми. З наявністю необхідного обладнання діти матимуть змогу навчатися на них; для когось, можливо, це вплине на вибір майбутньої професії. При реалізації додатково будуть проводитися майстер-класи на території Старовірівської
ТГ.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

В рамках проекту планується закупівля швейних машин, машин для плетіння бісером, станків для випалювання по дереву, контейнерів для творчості.
Забезпечити процес взаємодії дітей Старовірівської ТГ з керівниками гуртків художньо-естетичного напряму закладу позашкільної освіти.
Прогнозований обсяг витрат на придбання обладнання з урахуванням 20% непередбачених витрат - 48000 тис. грн

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Збільшення вартості на обладнання у ході реалізації проекту.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради