Технічні інновації - сучасній громаді Брав участь

Доданий
10.11.2021
Номер
16
Культура та туризм

Для забезпечення якісного сценічного продукту виникла необхідність придбання сучасної звукової аппаратури та освітлення в КЗ " СБК с. Станичне"

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Ментюшинова
Бюджет
128 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Станичненський старостинський округ
Адреса
Нововодолазький район, Станичне

Опис

Для кого цей проєкт?

Проект розрахований на широкий загал різновікової слухацької та глядацької аудиторії.

Мета проєкту

Покращення якості концертних виступів, задоволення художньо- естетичних потреб, сприяння розвитку талановитих мешканців громади.

Проблема

Технічна повна або часткова несправність наявної звукової та світлової аппаратури, необхідність придбання сучасного сценічного оснащення та аппаратури.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Проект передбачає забезпечення КЗ " СБК с. Станичне" сучасною світловою та звуковою аппаратурою для успішної реалізації різнопланових творчих проектів, розвитку талановитої молоді, проведення масових заходів, майстер класів, презентацій, різноманітних акцій, конкурсів, розважальних та інтелектуальних програм,тематичних вечірок. Це буде значним внеском в розвиток художньо- естетичного, національно - патріотичного виховання мешканців громади різних вікових категорій.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

придбання професійного динамічного мікрофону( в кількості чотирьох одиниць) SHURE SM58 LCE, частотна характеристика якого максимально адаптована для вокалу, має рівномірну кардіоідну діаграму, пневматичну амортизуючу систему, ефективний вбудований сферичний вітрозахисний і поп- фільтр.
Радіосистема MARKUS MC2008HH ідеально підходить як для вокалістів, так і для театральних постановок та ведучих.
Мікшерний пульт YAMAHA MG 20XU - 20-канальний аналоговий мікшерний пульт( 16 мікрофонних каналів та 4 - стереоканалів). Основні опциональні можливості- компрессор, фантомне живлення, фільтр високих частот, зниження чутливості. Вхідні канали пульта дозволяють підключати джерела як мікрофонного, так і лінійного рівня.
Підсилювач потужності DETON HA300 - професійний підсилювач , найяскравіший приклад поєднання ціни та якості.При навантажанні 8 Ом має потужність 1000 Вт.Має систему захисту від перегріву та навантажень, містить лімітер, що відключається. Вихідний роз'єм Speakon, яким обладнаний пристрій, дозволяє працювати з гранично потужними аудіо сигналами.
Акустична система SKV PARTY 500 -двополосна акустична система, яка має широкий спектр застосування - від концертних залів до вуличних виступів. Має два 15 дюймових низькочастотних динаміка, однодюймовий компресійний драйвер. Частотний діапазон від 50 до 18000 Гц. Чіткл віддтворює як голосові, так і музичні партії.
Комплект світлодіодного обладнання на стійці BIG SET - переносний комплект освітленння з 2 банками PAR і двома світловими ефектами, які живляться від головної Т- подібної планки. Управління здійснюється через DMX, інфрачервоний пульт дистанційного керування. Кожний світильник регулюється за кутом, щоб розподілити колірні відтінки і ефекти по кімнаті. Розроблено як комплексне рішення для світлових ефектів для вечірок, виконавців і спеціальних заходів.
Генератор мильних бульбашок та диму FREE COLOR SM110 поєднує в собі машину пухирів з генератором диму, яка може випускати пухирі в поєднанні з димом , в той же час можлива робота окремими функціями.
Придбання вище вказаної техніки дасть можливість створювати якісні креативні проекти, реалізувати творчий потенціал громади.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Зміна вартості обладнання

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради