Створення Студії танцю Миколаївського сільського Будинку культури Реалізований

Доданий
08.10.2020
Номер
3
Культура та туризм

Облаштування залу для танців необхідним обладнанням. Для цього необхідно придбати та послати сценічний лінолеум, встановити дзеркала, встановити балетні станки, закупити мати, каре мати.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Пенізова
Бюджет
49 080 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Нововодолазький район, Миколаївка

Опис

Для кого цей проєкт?

Для дітей від 6 до 9, від 9 до 12 років, а також всіх бажаючих займатися хореографією.

Мета проєкту

Cприяння естетичному вихованню і фізичному розвитку гімназистів.
Формування інтересу до хореографічного мистецтва;
Формування початкових хореографічних умінь та навичок, засвоєння нескладних танцювальних рухів та етюдів;
Розкриття та розвиток творчого потенціалу, виявлення та створення умов для розвитку обдарованих дітей;
Розвиток художньої свідомості, творчих здібностей, здатності до самореалізації.

Проблема

Існує низка науково-педагогічних досліджень (такі вчені як А. Шевчук, А. Ваганова, Н. Власова, В. Грінер та інші), в яких хореографія розглядається як один з допоміжних засобів фізичного, розумового, морального виховання дітей молодшого шкільного віку. В основі педагогічних умов до визначення змісту, педагогічний процес будується таким чином, щоб діти, здобуваючи знання, одночасно формували б свій світогляд, набували кращі погляди і риси характеру. Заняття хореографії сприяють естетичному вихованню дітей, надають позитивний вплив на їх фізичний розвиток, сприяють зростанню їхньої загальної культури, тому можна стверджувати, що хореографічне мистецтво має багату можливість широкого здійснення виховних завдань. Але в Миколаївському СБК не має змоги займатися хореографією, тому що СБК не обладнаний для занять з хореографії.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Якщо, ми закупимо спеціальне обладнання для занять з хореографії, діти матимуть змогу відвідувать хореографію, яка забезпечує більш повний розвиток індивідуальних здібностей дітей, і тому навчання в хореографічних колективах має бути доступне, щоб розвинути у дітей не тільки художні навички, а й вироблення у дитини звички і норми поведінки, що збагачують їх духовно.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

Облаштування залу для танців необхідним обладнанням. Для цього необхідно придбати та послати сценічний лінолеум, встановити дзеркала, встановити балетні станки, закупити мати, каре мати. Строк реалізації до 2 місяців.
Прогнозний обсяг витрат 49080 тисяч

Очікувані результати від виконання проєкту

Підвищення дитячої активності, зменшення соціальних проблем у дітей, зменшення підліткової злочинності, алкоголізму та наркоманії через підвищення занятості дітей та підлітків.Запобігання розвитку захворювань опорно-рухового апарату та ін. у дітей та підлітків. Завдяки танцювальної студії, діти отримають навички імпровізації та розвиток музикальності. Діти отримають добре фізично підготовлене тіло, хороші розтяжки та передову танцювальну інформацію.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Зміни цін на хореографічне обладнання.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради