Сучасним дітям - сучасне мультимедіа -як інструмент пізнання на різних заходах Брав участь

Доданий
15.10.2020
Номер
22
Культура та туризм

Планується розширити простір для організації дитячого дозвілля шляхом облаштування приміщення бібліотеки - студії із застосуванням проектора та екрана для перегляду фільмів

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Дмітрієва
Бюджет
34 257 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Для кого цей проєкт?

Цей проект націлений на дітей та дорослих, які відвідують нашу бібліотеку Також на різні заходи будуть запрошуватися діти з особливими потребами, які не можуть повноцінно відвідувати бібліотеку, діти учасників бойових дій, внутрішньо-переміщенні сім’ї з дітьми.

Мета проєкту

Покращення знань та вмінь дітей шляхом інноваційного підходу у створенні сучасного мультимедійного простору, та збільшення відвідувань до нашої бібліотеки

Проблема

Відсутність обладнаннядля перегляду фільмів

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Закупівля обладнаннядля перегляду фільмів

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

Планується розширити простір для організації дитячого дозвілля шляхом облаштування приміщення бібліотеки - студії із застосуванням проектора та екрана для перегляду фільмів та м’яких пуфиків (6 шт.), 10 стільців, вішалки для одягу, 4 лавочки біля бібліотеки для перегляду фільмів у літній час на вулиці.Так ми більше зацікавимо дорослих і дітей до нашої бібліотеки. На сьогоднішній день , діти приходять і працюють над домашнім завданням, роблять рефератів та проводять підготовку до ЗНО. В середньому до бібліотеки щодня приходять 8-10 учнів. Бібліотека-студія буде чудовим місцем де діти зможуть відпочити після насиченого шкільного дня , а також під час перерви роботи за комп"ютеом, дати волю своїй фантації, забути про нудні уроки та поринути у захоплюючий світ мандрів. Ця студія дасть можливість проводити вільний час батькам та дітям разом у домашніх , безпечних та комфортних умовах. Так як під час карантину в селі однією з актуальних проблем є проведення дозвілля, ця бібліотека -студія може допомогти у вирішенні цього питання. Бібліотекар є партнером дитини, який підтримує, надихає за потреби допомогає їй віднайти відповідь на питання. Він мотивує дитину бути самостійною, спонукає до дій у різні засоби зокрема власним прикладом.
Обсяг витрат: 34275 грн

Очікувані результати від виконання проєкту

Проведення різних свят, показ фільмів різних галузей, поширеня патріотизму, розширення кругозору краєвидів різних країн.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Можлива зміна ціни

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради