Новий формат шкільних свят Відхилений остаточно

Доданий
14.10.2020
Номер
19
Освіта

Створення відкритого альтернативного простору для навчання, спілкування, творчості. Мета-створити місце обміну думками, ідеями, презентаціями та проведення спільних свят навчального закладу та громади.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Шевченко
Бюджет
194 891 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Для кого цей проєкт?

Для учнів Станичненського ліцею та мешканців громади

Мета проєкту

Створення сучасного комфортного середовища універсального дизайну на подвір'ї Станичненського ліцею задля підвищення якості проведення культурно-масових заходів для ліцеїстів та мешканців громади.

Проблема

Відсутність належних умов та розвинутої інфраструктури для проведення культурно-масових заходів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Створити сприятливі умови для проведення культурно-масових заходів. Облаштувати майданчик з критою сценою на подвір'ї ліцею.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

Гідний творчий і освітній розвиток дітей й підлітків є основою формування активних і свідомих громадян, запорукою зміцнення громадянського суспільства й держави. Станичненський ліцей є одним з опорних закладів, в якому перебуває абсолютна більшість дітей навколишніх сіл, місцем, де вони можуть розкрити свій творчий потенціал та проявити свої громадянські якості. Різноманітність та різноплановість заходів та акцій, що проводяться на базі ліцею, забезпечує розширену цільову категорію учасників. Учні, працівники закладу та батьки – всі вони є безпосередніми учасниками, концертів, фестивалів, конкурсів та акцій, що проходять на базі закладу. Проте сучасне середовище субкультури дитинства в ліцеї потребує модернізації. На даний час ліцей не має відповідного матеріально-технічного забезпечення для проведення заходів на належному, високому організаційному рівні.
На облаштування майданчика та сцени планується витратити 194891 грн

Очікувані результати від виконання проєкту

Реалізація проєкту забезпечить 100 % залучення учнів позашкільною освітою та залучення більшої частки населення до проведення культурно-масових заходів на базі ліцею, а також збільшити частоту проведення таких заходів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Інфляція

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Служба благоустрою Старовірівської сільської ради