Інтерактивний простір Реалізований

Доданий
11.10.2020
Номер
11
Освіта

Проєктом передбачено створення мультимедійного простору в комп`ютерному класі Старовірівського ліцею, за рахунок придбання та облаштування мультимедійними пристроями: для розширення освітніх можливостей здобувачів освіти закладу, розвитку дослідницької діяльності, впровадження іноваційних технологій та удосконалення навчально-виховного процесу опорного закладу Старовірівської громади.

Автор проєкту
Бюджет
49 983 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Нововодолазький район, Старовірівка

Опис

Для кого цей проєкт?

Для учнів 2-11 класів КЗ "Старовірівського ліцею"

Мета проєкту

Метою данноо проєкту є створення інтерактивного, мультимедійного середовища для розвитку та навчання дітей в інформаційно-технологічній галузі.

Проблема

Один із викликів сьогодення – оволодіння інформаційно- комунікаційними технологіями, вміння використовувати їх на практиці в повсякденному житті. Не маючи достатньої технічної бази учні Старовірівського ліцею отримують теоритичні знання, що є не достатнім для успішного використання в подальшому сучасних технологій.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Придбання сучасного обладнання, створення інтерактивного простіру, дозволить учням поринути у світ сучасних технологій, використовувати на практиці набуті знання, створювати нові освітні проекти в різних галузях, інтегрувати міжпредметні зв'язки, в майбутньому обрати професію, яка пов'язана з інформаційно-комунікаційними техноогіями.

Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат

В Старовірівському ліцеї навчається 161 учень Старовірівської громади. Предмет «Інформатика» вивчають учні 2-11 клас, програмою курсу передбачено використання інформаційно-комунікаційних технологій. Програма постійно оновлюється та з погляду на сучасне життя, потреба в використанні новітніх технологій у навчанні та в цілому у житті - постійно зростає. Діти дуже полюбляють на практиці використовувати різноманітні гаджети та пристрої, нові застосунки. При створені нового інформаційного продукту постійно постає недостатність базового обладнання, що перешкоджає стійкій мотивації учнів до розвитку та навчання. «Інтерактивний простір» можна буде використовувати в позаурочній роботі: гуртки, майстер-класи, метод.об'єднання, проводити комбінова уроки, тощо.

Очікувані результати від виконання проєкту

* Придбано та встановлено необхідне обладнання;
* Створено умови для проведення занять з використанням ІКТ;
* Покращення сприйняття навчального матеріалу учнями;
* Забезпечено можливість реаізації творчих дитячих здібностей в галузі ІКТ;
* Організація доступу до якісних освітніх послуг;
* Виховання високої інформаційної свідомості учнів;
* Розвиток комунікативної роботи в пара, групах;
* Створення якісних інформаційних продукців для участі у конкурсах, фестивалях, майстер-класах.

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Недостатність коштів, у зв'язку з інфляцією.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради